راهنمای استفاده از سیستم مدیریت ارتباط با مشتری دیرباز

مقدمه

یکی از ابزار بسیار کاربردی در سامانه‌ی دیرباز، بخش مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM اختصاصی می‌باشد که با توجه به نیاز کارشناسان املاک طراحی شده است. لازم به ذکر است که با توجه به ماهیت کار مشاورین املاک، این سیستم تفاوت‌های عمده‌ای با سیستم‌های CRM موجود در بازار دارد. برای مثال با توجه به اینکه ارتباط مشاور املاک با مشتریان وی بخشی از سرمایه و دارایی معنوی هر مشاور املاک می‌باشد، در این سیستم CRM هیچگونه نظارت یا سرپرستی از جانب مدیر آژانس بر اطلاعات مشتریان کارشناسان مجموعه وجود ندارد و کارشناسان املاک به صورت جزیره‌ای از بخش مدیریت ارتباط با مشتری دیرباز استفاده می‌کنند.

برای شروع استفاده از این خدمت، از نوار ابزار سمت راست پنل کاربری خود، گزینه ی «مدیریت ارتباط با مشتری» و سپس «مدیریت مخاطبین» را انتخاب نمایید.

 

افزودن مخاطب/مشتری جدید

در سمت چپ بالای صفحه‌ی باز شده، بر روی دکمه‌ی «افزودن مخاطب جدید» کلیک کنید تا دیالوگ باکس زیر پدیدار گردد. نام و نام خانوادگی مشتری خود را وارد نمایید و بر روی دکمه‌ی «افزودن مخاطب» کلیک کنید تا پرونده‌ای برای وی ایجاد گردد:

 

افزودن مخاطب

ثبت اطلاعات مشتری 

در مرحله ی بعد اطلاعات تکمیلی مخاطب جدید پرسیده می‌شود. هر آنچه از داده‌هایی را که می‌تواند به پیشبرد فعالیت حرفه‌ایتان کمک کند، می‌توانید در این فرم وارد نمایید. برای مثال ممکن است مشتری شما یکی از هم محله‌ای‌هایتان باشد که شما او را با نام نمی‌شناختید، پس می‌توانید در فیلد «نام مستعار» عبارت «کلیدساز بازارچه» را که شما را به یاد وی می‌اندازد وارد کنید. همچنین ممکن است او از طرف یکی از دوستان شما معرفی شده باشد. پس بهتر است جهت پیشگیری از فراموشی این امر، در قسمت «توضیحات تکمیلی» داده‌های مربوطه را تکمیل نمایید.

 

اطلاعات تماس

جهت ذخیره‌ی اطلاعات تماس، می‌توانید با کلیک بر روی «افزودن اطلاعات تماس جدید» نسبت به انتخاب نوع داده و ثبت مقدار آن اقدام کنید. لازم به توضیح است چنانچه مشتری شما چند شماره تلفن داشته باشد، می توانید گزینه‌ی «تلفن همراه» را به تعداد مورد نیاز به فرمتان اضافه کنید.

 

ذخیره ی اطلاعات تماس

 

نیازمندی‌های مشتری 

در بخش دوم اطلاعات مخاطب، نیازمندی‌های مشتریتان را وارد کنید. در ادامه نتایج گفتگوی آقای کورش ایرانی (کارگزار) را با مشتری وی (آقای علی علیپور) در فرم «نیازمندی‌های مخاطب» وارد می‌کنیم:
-    سلام آقا کورش. من میخوام یه آپارتمان نقلی همین نزدیکیا اجاره کنم. موردی دارید معرفی کنید؟
-    سلام علی آقا. آره، هرچی بخواید میتونم براتون پیدا کنم. لطفا مواردی که براتون مهم هست رو بگید که یادداشت کنم.
-    بله حتما، چون من دیسک کمر دارم، می خوام حتما آسانسور داشته باشه. پارکینگ هم داشته باشه، آخه این اطراف همیشه معضل جای پارک داریم. سیستم سرمایشی و گرمایشی هم...
-    ...

 

نیازمندی های مشتری
 

چنانچه همین مشتری خاص در آن واحد قصد خرید یا اجاره‌ی یک واحد اداری را نیز داشته باشد، می‌توانید با فشردن دکمه‌ی «افزودن نیازمندی جدید» یک نیازمندی دیگر را نیز به پرونده‌ی وی اضافه کنید.


چنانچه مشتری شما ملکی را جهت اجاره دادن و یا فروش داشته باشد، می‌توانید با کلیک بر روی دکمه‌ی «افزودن به فهرست دیرباز» نسبت به ثبت اطلاعات اولیه‌ی ملک وی نیز اقدام نمایید. همچنین اگر پیش از این اطلاعات ملک مشتری خود را ثبت کرده‌اید، می‌توانید فهرست مربوطه را به پرونده‌ی درخواست مشتری خود اضافه نمایید.

 

ثبت سابقه‌ی خدمات به مشتری

در گام سوم، سوابق ارایه‌ی خدمات به مشتری خود را ثبت و ذخیره کنید. در این فرم به ازای هر نیازمندی می‌توانید به هر تعداد سابقه‌ی خدمات اضافه کنید. 


تصور کنید برای مشتریمان، آقای علیپور، آپارتمانی یافت شده که با شرایط ایشان مطابق است و قصد داریم این ملک را به وی نشان دهیم. با کلیک بر روی «افزودن گزارش خدمت» فرمی مطابق زیر نمایش داده می‌شود که سابقه‌ی خدمت ارایه شده را در آن ثبت می‌نماییم.

 

ثبت سوابق ارایه ی خدمات به مشتری
 

بدین ترتیب هیچ نگرانی از بابت فراموش کردن نقطه نظرات مشتریانتان و یا ملک‌هایی که به ایشان نشان داده‌اید (یا نشان نداده‌اید) نخواهید داشت.

 

پیگیری درخواست‌های مشتریان

از این پس با مراجعه به بخش «مدیریت ارتباط با مشتریان» در پنل کاربری خود قادر خواهید بود لیست مخاطبین خود را مشاهده نمایید، در بین آنها جستجو کنید، لیست مشتریان خود را بر اساس نوع نیازمندی و یا آخرین وضعیت پرونده‌شان مرتب کنید و یا فیلتر بگیرید.

 

مدیریت ارتباط با مشتریان

 
در زیر تعدادی مخاطب را با داده های ساختگی ایجاد کرده‌ایم. مشاهده می‌کنید که با فیلترگیری بر روی ستون «آخرین وضعیت درخواست»، کلیه‌ی درخواست‌های مشتریانی که با وضعیت «اقدام فوری» مشخص شده‌اند، نشان داده می‌شود. با توجه به اینکه هر مشتری ممکن است چندین درخواست داشته باشد، می‌توانید لیستی از وضعیت تمامی درخواست‌های مشتریان را نیز از طریق منوی آبشاری مشاهده نمایید. 

 

مدیریت ارتباط با مشتریان

 
در تصویر فوق، مشتری ما با نام «مهرداد عباس پور» تعداد ۱۱ درخواست ثبت شده دارد که سه تا از آنها وضعیتی مشابه با وضعیت فیلتر شده (اقدام فوری) دارند. بنابراین در لیست فیلتر شده‌ی شما نام این مشتری نمایش داده می شود. با کلیک بر روی نام مشتری و یا دکمه‌ی «ویرایش» می‌توانید جزییات پرونده‌ی مشتریان‌تان را نیز بررسی نمایید.


گروه بندی مخاطبان

یکی دیگر از امکانات سرویس ارتباط با مشتری دیرباز، گروه بندی مخاطبان می‌باشد. جهت انجام گروه‌بندی، مطابق با دستورالعمل‌های زیر اقدام فرمایید.


ایجاد گروه

جهت ایجاد گروه به دو روش می‌توانید اقدام کنید. روش نخست انتخاب گزینه‌ی «گروه‌بندی مخاطبین» از دسته‌ی «مدیریت ارتباط با مشتری» در نوار ابزار سمت راست پنل کاربری می‌باشد. 

 

گروه بندی مخاطبین

 
با کلیک بر روی دکمه‌ی «افزودن گروه» صفحه‌ی زیر ظاهر شده که تنها با وارد کردن نام دلخواه برای عنوان گروه و کلیک بر روی دکمه‌ی «ایجاد گروه»، گروش شما ایجاد می‌شود.

 

ایجاد گروه مشتریان


همچنین می‌توانید در هنگام افزودن مخاطب و یا ویرایش اطلاعات وی، در گام دوم ثبت اطلاعات (نیازمندی‌های مشتری) با کلیک بر روی دکمه‌ی «ایجاد گروه جدید»، نسبت به ایجاد و تخصیص گروه جدید به مخاطب انتخاب شده اقدام نمایید.

 

ایجاد گروه مشتریان

 

با وارد کردن نام دلخواه و انتخاب دکمه‌ی «ایجاد گروه جدید»، یک گروه ایجاد می‌شود و مخاطب شما به آن گروه اضافه می‌گردد.

 

ایجاد گروه مشتریان

 

لازم به ذکر است شما می‌توانید هر مخاطب را به چند گروه اضافه کنید. برای مثال مخاطب ما با نام علی علیپور با دو درخواست یکی برای اجاره منزل و دیگری برای خرید مغازه به ما مراجعه کرده بود. بدین ترتیب شما می توانید نام ایشان را به گروه‌های «خواهان آپارتمان برای اجاره» و «خواهان مغازه برای خرید» اضافه نمایید.

 

گروه های مشتریان
 
 

سوالات متداول

مدیریت ارتباط با مشتری

مدیریت ارتباط با مشتریان به معنای مدیریت روابط با مشتریان اشاره دارد. در صنعت املاک، این به معنای استفاده از روش‌ها و ابزارهایی است که برای برقراری ارتباط موثر با مشتریان، مدیریت اطلاعات مشتریان و بهبود تجربه آنها استفاده می‌شود. مدیریت ارتباط با مشتریان در صنعت املاک نقش مهمی در پیشبرد کسب و کار، افزایش رضایت مشتریان، بهبود ارتباط با آنها و بهبود فرآیندهای فروش و بازاریابی دارد.

شما می‌توانید با استفاده از مدیریت ارتباط با مشتریان، اطلاعات مشتریان را به طور مرتب و مرتبط ذخیره و مدیریت کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید جزئیات تماس، نیازها و ترجیحات مشتریان را ثبت کنید و با استفاده از این اطلاعات، ارتباط مداوم و موثر با آنها برقرار کنید. همچنین، می‌توانید به طور سیستماتیک پیگیری درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خود را انجام دهید و به آنها خدمات بهتری ارائه کنید

بله، با استفاده از مفهوم مدیریت ارتباط با مشتریان، شما می‌توانید اطلاعات مشتریان را به طور مرتب و مرتبط ذخیره و مدیریت کنید. می‌توانید جزئیات تماس، نیازها و ترجیحات مشتریان را ثبت کنید و از این اطلاعات برای برقراری ارتباط موثر، پاسخگویی به درخواست‌ها و بهبود تجربه مشتریان است.

مدیریت ارتباط با مشتریان به معنای مدیریت روابط با مشتریان اشاره دارد. در صنعت املاک، این به معنای استفاده از روش‌ها و ابزارهایی است که برای برقراری ارتباط موثر با مشتریان، مدیریت اطلاعات مشتریان و بهبود تجربه آنها استفاده می‌شود. مدیریت ارتباط با مشتریان در صنعت املاک نقش مهمی در پیشبرد کسب و کار، افزایش رضایت مشتریان، بهبود ارتباط با آنها و بهبود فرآیندهای فروش و بازاریابی دارد.

بله، سایت ما امکان ارائه پشتیبانی آنلاین و چت زنده را فراهم می کند

بله، سیستم ما امکان ایجاد گروه‌ها و تیم‌های کاری را فراهم می‌کند. شما می‌توانید کاربران را در گروه‌های مختلف تقسیم کنید و اجازه دسترسی به اطلاعات و وظایف را بر اساس نقش و مجوزهای تعیین شده برای هر گروه تنظیم کنید.

شما می‌توانید به سرعت به مشتریان جدید خود پاسخ دهید و درخواست‌ها و سوالات آنها را به موقع بررسی و پاسخ دهید و به مشتریان جدید خدمات ویژه‌ای ارائه دهید که آنها را تحت تأثیر قرار داده و ارتباط نزدیک ‌تری برقرار کنید.

جدیدترین مقالات

مشاهده همه
arrow icon