سوالات متداول

مدیریت ارتباط با مشتری

مدیریت ارتباط با مشتریان به معنای مدیریت روابط با مشتریان اشاره دارد. در صنعت املاک، این به معنای استفاده از روش‌ها و ابزارهایی است که برای برقراری ارتباط موثر با مشتریان، مدیریت اطلاعات مشتریان و بهبود تجربه آنها استفاده می‌شود. مدیریت ارتباط با مشتریان در صنعت املاک نقش مهمی در پیشبرد کسب و کار، افزایش رضایت مشتریان، بهبود ارتباط با آنها و بهبود فرآیندهای فروش و بازاریابی دارد.

شما می‌توانید با استفاده از مدیریت ارتباط با مشتریان، اطلاعات مشتریان را به طور مرتب و مرتبط ذخیره و مدیریت کنید. به عنوان مثال، شما می‌توانید جزئیات تماس، نیازها و ترجیحات مشتریان را ثبت کنید و با استفاده از این اطلاعات، ارتباط مداوم و موثر با آنها برقرار کنید. همچنین، می‌توانید به طور سیستماتیک پیگیری درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خود را انجام دهید و به آنها خدمات بهتری ارائه کنید

بله، با استفاده از مفهوم مدیریت ارتباط با مشتریان، شما می‌توانید اطلاعات مشتریان را به طور مرتب و مرتبط ذخیره و مدیریت کنید. می‌توانید جزئیات تماس، نیازها و ترجیحات مشتریان را ثبت کنید و از این اطلاعات برای برقراری ارتباط موثر، پاسخگویی به درخواست‌ها و بهبود تجربه مشتریان است.

مدیریت ارتباط با مشتریان به معنای مدیریت روابط با مشتریان اشاره دارد. در صنعت املاک، این به معنای استفاده از روش‌ها و ابزارهایی است که برای برقراری ارتباط موثر با مشتریان، مدیریت اطلاعات مشتریان و بهبود تجربه آنها استفاده می‌شود. مدیریت ارتباط با مشتریان در صنعت املاک نقش مهمی در پیشبرد کسب و کار، افزایش رضایت مشتریان، بهبود ارتباط با آنها و بهبود فرآیندهای فروش و بازاریابی دارد.

بله، سایت ما امکان ارائه پشتیبانی آنلاین و چت زنده را فراهم می کند

بله، سیستم ما امکان ایجاد گروه‌ها و تیم‌های کاری را فراهم می‌کند. شما می‌توانید کاربران را در گروه‌های مختلف تقسیم کنید و اجازه دسترسی به اطلاعات و وظایف را بر اساس نقش و مجوزهای تعیین شده برای هر گروه تنظیم کنید.

شما می‌توانید به سرعت به مشتریان جدید خود پاسخ دهید و درخواست‌ها و سوالات آنها را به موقع بررسی و پاسخ دهید و به مشتریان جدید خدمات ویژه‌ای ارائه دهید که آنها را تحت تأثیر قرار داده و ارتباط نزدیک ‌تری برقرار کنید.
سیستم فایلینگ

تنها مشاوران املاک مجاز، که مجوز خود را از اتحادیه‌ی مشاوران املاک شهر خود اخد نموده‌اند و یا تحت نظارت کارشناس رسمی املاک مشغول به کار هستند (با اخذ معرفی نامه از صاحب پروانه کسب) می‌توانند در دیرباز به عنوان کارگزار فعالیت کنند.

مالکین محترم امکان درج آگهی در دیرباز را ندارند. به عبارت دیگر انجام معاملات بدون واسطه در دیرباز جایگاهی ندارد و این امر حتما بایستی توسط مشاور املاک مجاز صورت پذیرد. اما مالکین می‌توانند در بستر دیرباز نسبت به انتخاب کارگزار خود اقدام نموده و اختیار ارایه و یافتن مشتری مناسب را به ایشان واگذار نمایند.

علیرغم اینکه یکی از امکانات دیرباز، ثبت آگهی ملک می‌باشد، اما تنها قابلیت آن ثبت آگهی نیست. شما برای ثبت آگهی، اطلاعاتی از قبیل اطلاعات سند، مجوزها، مشخصات مالک، جزییات فضای داخلی و... را وارد نمی‌کنید و مجبورید که این قبیل اطلاعات را یا در پلتفرم دیگری و یا در دفاتر و فرم‌های مخصوص به خودتان ثبت نمایید. اما در دیرباز همه‌ی اطلاعات ملک را در یک بستر و در وهله‌ی اول برای استفاده‌ی خودتان ثبت می‌نمایید. جهت درج آگهی ملک در دیرباز، تنها کافیست دکمه‌ی انتشار عمومی را فشار دهید تا اطلاعات کلی و اولیه‌ی ملک (اطلاعاتی که حریم کسب و کار شما و یا مالکیت مالک را خدشه‌دار ننماید) در معرض دید عموم قرار می‌گیرد و نیازی نیست مجددا نسبت به ثبت اطلاعات برای آگهی اقدام فرمایید.

هر کارگزار برای هر ملک به هر تعداد که بخواهدد می‌تواند همکار تعریف کند. هر همکار نیز می‌تواند دسترسی مخصوص به خود را برای اطلاعات ملک داشته باشد. همچنین دسترسی‌ها برای هر ملک به صورت جداگانه تعریف می‌گردد. به عبارت دیگر یک کارگزار می‌تواند برای یک ملک خود سه همکار و برای ملک دیگر پنج همکار دیگر را تعریف کند که سطح دسترسی هرکدام از این همکاران می‌تواند متفاوت باشد. همچنین امکان گروه‌بندی همکاران و ثبت دسترسی برای ایشان به صورت گروهی نیز در دیرباز فراهم می‌باشد.

خیر. برای اجازه‌ی دسترسی به ویرایش اطلاعات، کارگزار بایستی برای پرونده‌ی ملک دستیار تعریف کند. تخصیص دسترسی برای دستیار نیز به صورت کاملا شخصی‌سازی شده انجام می‌پذیرد. برای مثال کارگزار می‌تواند دسترسی نمایش اطلاعات مالک را به دستیار ندهد، همچنین دستیار برای اطلاعات سند و آدرس ملک تنها اجازه نمایش را داشته باشد، اما برای اطلاعات فضای داخلی و خارجی ملک اجازه‌ی ویرایش را نیز داشته باشد. این تنضیمات توسط کارگزار ثبت کننده‌ی ملک به سادگی در دسترس می‌باشد.
حق کمسیون

حق کمیسیون مشاوران املاک بر اساس مصوبه‌ی اتحادیه شهرستان، نوع و مبلغ معامله و همچنین توافق بین مالک و مشاور تعیین می‌شود. با توجه به اینکه ممکن است این مقدار در هر شهرستان متفاوت باشد، بهتر است مقدار دقیق آن را از اتحادیه‌ی شهرستان خود استعلام بگیرید.

حق کمیسیون درآمد مشاور املاک می‌باشد و کارشناس املاک این مبلغ را در ازای ارایه‌ی خدمات مرتبط با انجام معامله (از زمان یافتن مشتری تا امضای قرارداد) دریافت می‌نماید. گرچه عرف و قوانینی برای محاسبه‌ی میزان حق کمیسیون وجود دارد، اما توصیه می‌شود این امر قبل از شروع همکاری مشخص و شفاف گردد.

خیر، مشاور املاک نمی‌تواند کمیسیون را قبل از انجام معامله دریافت کند. کمیسیون باید پس از امضای قرارداد فروش، مشارک یا اجاره و تکمیل معامله پرداخت شود.

بله، مشاور املاک باید رسید دریافت حق کمیسیون را به مالک یا خریدار ارائه دهد تا ثبت و مستند شود.

اگر معامله به هر دلیل انجام نشود، مشاور املاک نمی‌تواند حق کمیسیون را از مالک یا خریدار مطالبه نماید؛ مگر اینکه از قبل در قرارداد بین مشاور املاک با مالک یا خریدار پیش‌بینی شده باشد که در صورت انصراف یکی از طرفین، مشاور حق دریافت کمیسیون را دارد.